Kontakt
Bert van Andel Tegel- en Afbouwbedrijf
Lavengang 8
5142 HG Waalwijk
Homepage:www.bvategelenafbouw.nl
Telefoon:06-18718052
Fax:

Een tegelzetter in uw regio nodig?

Bent u op zoek naar een goede vakman voor een grote of kleine verbouwing? Bert van Andel Tegel- en Afbouwbedrijf in Waalwijk helpt u graag! Is uw huis of bedrijfspand toe aan een opfrisbeurt? Of heeft u een nieuw pand gekocht en wilt u dat naar uw smaak verbouwen? Als gespecialiseerd tegel- en afbouwbedrijf adviseren we u graag over:

  • Een verbouwing van uw woonkamer of bedrijfspand
  • Een nieuwe badkamer, keuken of toilet
  • Het vervangen, renoveren of impregneren van tegelwerk of voegwerk
Verbouwing van een huis of bedrijfspand

Noodzakelijke verbouwing of uw pand verfraaien

Als uw badkamer of keuken verouderd is, bestaat de kans op vochtproblemen of lekkages door oud tegelwerk of slechte voegen. En als de tegelvloer in uw bedrijfspand beschadigd is door intensief gebruik, dan kan dat leiden tot gevaarlijke situaties. In zo’n geval is een verbouwing pure noodzaak. Maar vaak is het vooral fijn om uw huis of bedrijfspand helemaal aan uw smaak aan te passen. Een verbouwing is ook een meerwaarde voor u pand: het ziet er weer als nieuw uit en is prettiger om in te leven of te werken.

Energiebesparing: een goede investering

Overweegt u om tijdens de verbouwing meteen ook energiebesparende maatregelen te nemen? Dat is een goede investering. Nu het energielabel verplicht is bij verkoop of verhuur, heeft de duurzaamheid van uw huis of bedrijfspand directe invloed op de prijs. Als u een nieuwe tegelvloer laat leggen, kunt u gelijk de vloer goed laten isoleren of vloerverwarming aanbrengen. Hetzelfde geldt voor de wanden. Omdat u bespaart op uw energiekosten, zijn deze maatregelen vaak binnen een paar jaar terugverdiend. In de tussentijd profiteert u van een comfortabele leef- of werkruimte.

Vakwerk is maatwerk: onze werkwijze

Vakwerk is maatwerk. Daarom maken we graag eerst een afspraak bij u thuis of op de plaats van de werkzaamheden. Daar bespreken we uw plannen en bekijken we de mogelijkheden. We adviseren u over de uitvoering en de keuze van het materiaal. Als u dat wilt, regelen we natuurlijk ook de materialen voor uw verbouwing. Op basis van uw wensen maken we vervolgens een prijsopgave.

Ook tijdens de verbouwing nemen we u stap voor stap mee in het proces. We houden u steeds op de hoogte van de planning en de werkzaamheden. Zo weet u tijdens het hele project waar u aan toe bent. Ook goed om te weten: we doen er alles aan om de overlast voor uzelf en uw buren zoveel mogelijk te beperken.